Circulariteit. Onze duurzaamheid.

Wereldwijd moeten we werken aan het milieu, de zeespiegelstijging, plastic afval in zee, het afbranden van grote delen van de Amazone en nog veel meer. Onze wens zou altijd gaan naar directe oplossingen maar jammer genoeg hebben we die macht niet. Vandaar proberen we als bedrijf, onze zaken zo milieubewust mogelijk aan te pakken.

Één manier is om te ondernemen met circulariteit, daarom bieden wij een groot assortiment 2e hands producten aan. Uit ervaring zien wij dat kwalitatief veel kantoormeubilair meer dan 6 jaar gebruik aan kan, mits ze natuurlijk goed onderhouden worden. Wij kopen oud kantoor meubilair op, inspecteren en repareren het voor hergebruik. Vervolgens bieden wij dat aan als een goedkopere optie in plaats van een nieuwe meubilair stuk.

Soms kan het voorkomen dat uw product met onder andere polystyreen wordt ingepakt, wij zijn hier van bewust. Vanuit de producenten worden sommige producten ingepakt met deze materialen. Hiervan worden de ongenoegen geuit en wij blijven in gesprek om het gebruik ervan te verminderen. Wij zien graag in de toekomst gebruik van plastic op basis van planten in combinatie met lucht toenemen.

Bent u een producent en wilt u kijken wat er mogelijk is? Ik heb een aantal bronnen op rij gezet met milieubewuste verpakkingsmethodes, ideeën en meer.

Alternatieve opvulmaterialen:https://www.greenmatters.com/p/sustainable-packaging-materials
Alternatieve verpakkingsmeterialenhttps://packhelp.com/sustainable-packaging/
https://www.thestrategydistillery.com/news/13-plastic-alternatives/
Interessante hergebruik ideeënhttps://packhelp.com/eco-friendly-packaging-examples/

Heeft u feedback voor ons? Dan kunt u altijd contact opnemen, we zullen vervolgens kijken wat er mogelijk is.

Scroll naar top