A-Kwaliteit
Alleen de beste merken

Veilig betalen
SSL beveiligd afrekenen

Snelle levertijden
Binnen enkele werkdagen

Gratis verzenden
vanaf €250,- excl. BTW

Markant MyScreen

In je eigen ruimte krijg je meer werk gedaan.

MyScreen bamboe

Een visuele scheiding

In veel situaties volstaat een visuele scheiding van de omgeving, om mensen in staat te stellen individueel of in klein groepsverband (tijdelijke) taken uit te voeren. Soms is het echter zeer wenselijk om medewerkers ook akoestisch afstand te laten nemen van hun omgeving. MyScreen is speciaal ontwikkeld om in al deze behoeftes te voorzien.  

MyScreen is verkrijgbaar voor verschillende toepassingen: gemonteerd aan het bureau, als (dubbele) cubicle of vrijstaand in de ruimte.

Naar wens gestoffeerd, uitgevoerd in staal of in custom print doek en allen naar keuze met een akoestische vulling. De engineers van MyScreen hebben de ontwikkeling van onze schermen en panelen gebaseerd op 3 uitgangspunten: akoestiek, MVO en personalisering

MyScreen lagen

Laat ons je helpen! Zonder verplichtingen.

MyScreen Custom Print 48 Brooklyn Bridge
MyScreen stof

M Y S C R E E N  M E T  S T O F F E N  B E K L E D I N G
Een rijke variatie aan kwalitatief hoogwaardige stoffen, maakt het mogelijk MyScreen van een gewenste uitstraling te voorzien die past bij de huisstijl van het bedrijf. Een juist kleurgebruik van de schermen geeft een extra dimensie aan de sfeer binnen iedere afdeling.

MyScreen met custom print

M Y S C R E E N  M E T  C U S T O M  P R I N T
Een Custom Print geeft MyScreen een persoonlijke touch, waarmee de schermen helpen de Corporate Identity extra gedaante te geven. Er kan gebruik gemaakt worden van één van de voorgeselelecteerde prints, maar MyScreen kan ook voorzien worden van eigen beeldmateriaal als merknamen, logo’s en beeldmerken.

MyScreen met stalen bekleding

M Y S C R E E N  M E T  S TA L E N  B E K L E D I N G
Een stalen bekleding geeft MyScreen een strakke zakelijke uitstraling. De stalen bekleding kan tevens gecombineerd worden met eenzelfde patroon in de kastdeuren voor meer eenheid in het interieur.

Genoeg mogelijkheden
MyScreen kent diverse functionaliteiten voor toepassing op diverse type werkplekken, zoals
het creëren van een visuele scheiding op benchopstellingen of verbetering van de akoestiek bij duowerkplekken. Bovendien is MyScreen door de modulaire opbouw en de universele bevestigingsmethoden te gebruiken op alle merken bureaus. MyScreen is de ideale oplossing voor concentratiewerkplekken en cubicles waar privacy- en akoestische omstandigheden optimaal moeten zijn. Door middel van vrijstaande schermen (optioneel verrijdbaar) en schermen met wand- en plafondbevestiging is MyScreen ideaal voor het optimaliseren van de akoestiek in drukke omgevingen.

desk up
Bench bracket set
bench scherm
MyScreen Cubicle Schermen
Screens-Singlefoot
MyScreen Multifunctionele Schermen

Zorg voor rust in uw kantoor.

Laat ons je persoonlijk helpen.

Veilig betalen
SSL beveiligd afrekenen

A-Kwaliteit
Alleen de beste merken

Snelle levertijden
Binnen enkele werkdagen

Advies op locatie
Persoonlijk advies op maat

Scroll naar top