Waarom Cocoon Panels misschien wel de stijlvolle oplossing zijn voor de akoestiek in uw kantoor.

De op maat gemaakte Cocoon Panels zorgen in ons kantoor voor een professionele en prettige sfeer. De transparante stof heeft een geluidsabsorptie alphawaarde van 0,8 waardoor er een stuk minder galm is in ons pand. Het helpt ons met klanten communiceren. Omdat ze zo wendbaar zijn is het voor iedere situatie ideaal. Zelfs als je even aan de kant moeten is dat geen probleem dankzij de railing waaraan het bevestigt is.

Cocoon Panels zijn panelen uitgevoerd in transparante stof. De stoffen die worden gebruikt zijn wasbaar en brandvertragend.

Doordat de stof om een vormdrager bevestigt wordt, ontstaat er een 3D-effect. Dat maakt Cocoon Panels een nieuw en uniek product. De vormdragers, 5 verschillende vormen, worden gefreest uit hoogwaardig plaatmateriaal. Voor de bevestiging gebruiken ze klittenband.

De panelen worden aan een rail bevestigt of ze bevestigen de panelen op een vast punt aan het plafond. Vrijwel elk plafond is geschikt. De panelen zijn draaibaar. Als ze aan een rail hangen, zijn ze bovendien gemakkelijk te verschuiven.

Als u interesse heeft in de Cocoon Panels vraag dan een offerte aan.

Scroll naar top