A-Kwaliteit
Alleen de beste merken

Veilig betalen
SSL beveiligd afrekenen

Snelle levertijden
Binnen enkele werkdagen

Gratis verzenden
vanaf €250,- excl. BTW

Wat Zijn Mummieplanten?

Mummieplanten zijn echte planten waarbij het vocht in de stelen is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Het principe is eenvoudig: een plant zuigt water op dat verdampt in het blad; door dit water te vervangen door een mix van glycerine en water ontstaat een gemummificeerde plant die geen licht of water meer nodig heeft. De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke stand, geur en kleur.

De behandelde plantendelen worden vervolgens op gedroogde, echte stammen bevestigd, waardoor er geen verschil met levende planten te ontdekken valt. De planten vergen een minimum aan onderhoud. Zo nu en dan afstoffen is voldoende om ze voor lange tijd mooi en fris van kleur te houden. Met mummieplanten haalt u met recht de natuur in huis zonder dat het u tijd en onderhoud kost.

En Kunstplanten?

Bij de productie van deze kunstplanten wordt er gebruik gemaakt van echte stammen in combinatie met kunststof bladmateriaal. De bladeren zijn gemaakt van textiel en polyester: materialen die gegarandeerd lang mooi blijven. Bovendien leveren wij naast de gebruikelijke materialen ook planten die aan de huidige brandveiligheidseisen voldoen. Kunstplanten kunnen aan al uw wensen worden aangepast en zijn in vele maten, soorten en kleuren leverbaar.

Mummieplant
Kunstplant

Veilig betalen
SSL beveiligd afrekenen

A-Kwaliteit
Alleen de beste merken

Snelle levertijden
Binnen enkele werkdagen

Advies op locatie
Persoonlijk advies op maat

Scroll naar boven